Over Techniek-makelaar

Techniek-makelaar is opgezet door Richard Bijlard


Techno-broker

Na een electrotechnische opleiding (Technische Universiteit Eindhoven - TU/e) heeft Richard een flink aantal jaren ervaring opgedaan binnen de high-tech. Op het grensvlak van techniek en commercie heeft hij zich vooral beziggehouden met business- en organisatie development, marketing en sales van high-tech producten en processen.

Na zijn afstuderen was Richard actief als Product Manager (en later als Program manager en Distributie Manager) bij bedrijven als Philips en Fluke (professionele test- en meetapparatuur). Een logisch vervolg was een ondernemende functie binnen Philips Sound & Vision, waar hij verantwoordelijk was voor het opzetten van verschillende internationale (USA/Eu) business processen, die tot doel hadden het MPEG licensie proces internationaal te ondersteunen. In de hierna volgende periode maakte Richard kennis met organisatie- en management componenten: bij OnStream was hij als Director of Customer Support en Kwaliteit verantwoordelijk voor de wereldwijde service en support organisatie. Hierna heeft hij zich beziggehouden met business development activiteiten (interim) voor een aantal internationale multinationals en startups, binnen logistiek en technologie en zo geleerd effectief om te gaan met uiteenlopende culturen en nationaliteiten (Europeen, Amerikaans, Russisch,...).

Met Techniek-makelaar wil Richard zijn ondernemers vaardigheden en uitgebreide netwerk inzetten om technologie bedrijven te helpen hun doelen te bereiken. In tegenstelling tot andere consultants, die zich alleen richten op strategie en planning is het concept van Techniek-makelaar sterk gericht op implementatie: slimme plannen leveren pas echt iets op als ze ook goed uitgevoerd worden!

Een gedetailleerd CV van Richard is te vinden op Linkedin. Neem gerust contact met me op!

Neem contact op!


Als Techniek-makelaar ben ik erg geïnteresseerd in uw mening of vraag. Als u vragen heeft over deze website of over de services die ik verricht, neem dan gerust (vrijblijvend) contact met me op!


Techno-broker

Telefoon E-mail Social media / Communicatie Business informatie Address General Terms & Conditions
Telefoon: (+31) 6 47594741 info@technogation.com Skype id: 'richard.tc' registration nr: 71285997 Fangorn 63 Klik Hier om de file als PDF te downloaden
fax: (+31) 40 7878 270 Twitter account: 'technobroker' VAT nr: NL858651683B01 5661 AJ Geldrop
the Netherlands